Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Κρυσταλλία: Η χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση με τον γιο της

Οι φωτογραφίες είναι απίθανες. 

Στις 22 Δεκεμβρίου το 2020 η Κρυσταλλία έγινε για πρώτη φορά μαμά και έκτοτε έχει έναν ακόμα λόγο να αγαπά τα Χριστούγεννα. Αυτό που είχε γράψει τότε σε ανάρτησή της, αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο ό,τι νιώθει για την περίοδο των γιορτών: «Η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου λένε ότι είμαι το καλύτερο δώρο που πήραν ποτέ όχι μόνο αυτά τα Χριστούγεννα αλλά σε όλη τους τη ζωή»

Σε αυτήν της την ανάρτηση η τραγουδίστρια είχε μοιραστεί και τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της. Εκείνη πόζαρε με σκουφάκι Ξωτικού μπροστά από το δέντρο και το νεογέννητο μωρό με στολή Άγιου Βασίλη κουρνιάζει στην αγκαλιά της.

Χριστουγεννιάτικο ήταν και το θέμα στο πάρτι γενεθλίων του μικρού Νικηφόρου για τα πρώτα του γενέθλια. Η διακόσμηση ήταν άκρως εντυπωσιακή με κόκκινα και λευκά μπαλόνια, διώροφη τούρτα και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα. Όσο για την Κρυσταλλία ήταν άκρως γιορτινή μέσα στο κόκκινο φόρεμά της.

«Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω και απέραντη χαρά για το πιο μοναδικό, το πιο σπουδαίο, το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο δώρο ζωής… Να ζήσεις ζωή μου μέσα στην ευτυχία με ελευθερία και υγεία!!!» έγραψε τότε στην ανάρτησή της.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Πηγή

See also  Όταν ο Παπαμιμίκος ανέβηκε στη σκηνή του Ted-x