Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Λευτέρης Πετρούνιας: Το συγκινητικό βίντεο με τις κόρες του πριν τον τελικό για να γράψει ιστορία

Ο Λευτέρης Πετρούνιας το μεσημέρι της Κυριακής θα επιχειρήσει να γράψει ιστορία στον τελικό των κρίκων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Μόναχο

Άλλη μια χρυσή σελίδα στο «βιβλίο» της ενόργανης γυμναστικής ετοιμάζεται να γράψει σήμερα το απόγευμα ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη συμμετοχή του στον τελικό των κρίκων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης που διεξάγεται στο Μόναχο.

Σε περίπτωση που ο Λευτέρης Πετρούνιας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο τότε θα γίνει μόλις ο δεύτερος αθλητής στην ιστορία του αγωνίσματος που θα έχει κατακτήσει έξι συνεχόμενες πρωτιές στο ίδιο όργανο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μέχρι σήμερα ο μοναδικός που το έχει καταφέρει στα 67 χρόνια του θεσμού του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής είναι ο Ούγγρος Κρίστιαν Μπέρκι.

Η ψυχολογία του Λευτέρη Πετρούνια είναι στα ύψη αφενός γιατί προκρίθηκε στον τλεικό με την καλύτερη επίδοση ανάμεσα στους οχτώ γυμναστές που θα μονομαχήσουν για το χρυσό μετάλλιο και αφετέρου γιατί στο Μόναχο είναι η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλιούση, με τις δύο τους κόρες.

«Τα κορίτσια μου ήρθαν στη Γερμανία για να δουν τον μπαμπά» ακούγεται να λέει εμφανώς χαρούμενος ο Λευτέρης Πετρούνιας στο βίντεο που ανήρτησε στο TikTok.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα αγωνιστεί πέμπτος ανάμεσα στους οχτώ φιναλίστ με ένα πρόγραμμα που έχει συντελεστή δυσκολίας 6,200 β. και είναι εντελώς διαφορετικό από αυτά των προηγούμενων ετών

Αντίπαλοί του θα είναι, κατά σειρά πρόκρισης, οι Αντέμ Ασίλ (Τουρκία, 14,933 β. στον προκριματικό), Βίντσεντς Χεκ (Αυστρία, 14,866 β.), Κόρτνεϊ Τάλοχ (Βρετανία, 14,733 β.), Βαχάγκν Νταβτιάν (Αρμενία, 14,666 β.), Αρτούρ Αβετισιάν (Αρμενία, 14,633 β.), Νικίτα Σιμόνοφ (Αζερμπαϊτζάν, 14,600 β.) και Ίγκορ Ραντιβίλοφ (Ουκρανία, 14,400 β.).

See also  Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του κρουστικού τρυπανιού (Κρουστικό Δράπανο – Δραπανοκατσάβιδο)

Ο αγώνας του Λευτέρη Πετρούνια θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Σχετικές ειδήσεις

Πηγή