Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Μια Ferrari F40 στην μπαριέρα (Video)

H Ferrari F40 δεν χρειάζεται συστάσεις, προφανώς. Το τελευταίο μοντέλο το οποίο πήρε την έγκριση για το σχήμα της, τα μηχανικά μέρη της και την παραγωγή της από τον ίδιο Enzo Ferrari, όσο αυτός ήταν εν ζωή, κατασκευάστηκε συνολικά σε 1.311 μονάδες, σύμφωνα με τα αρχεία του Maranello.

Η τιμή μεταπώλησής της αυξάνεται συνεχώς και αποτελεί επένδυση, μια επένδυση την οποία κάποιος πρέπει να προσέχει και να προστατεύει. Αυτό δεν συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση κατά τη διάρκεια της ανάβασης η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο ορεινό πέραμα Kerenzerberg, στα ανατολικά της Ελβετίας.

Ο οδηγός μιας Ferrari F40 ο οποίος συμμετείχε στην εκδήλωση έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στην προστατευτική μπαριέρα σε κάποιο τμήμα της διαδρομής. 

Στο παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι «Cars and Planes of Switzerland», στο «YouTube», μπορούμε να δούμε την κατάληξη της πρόσκρουσης, ενώ δεν υπάρχει καταγεγραμμένη η αιτία του συμβάντος και πώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ή όχι.

Η F40 καταστράφηκε στο εμπρός μέρος της αλλά μπορεί να επισκευαστεί στην αρχική μορφή της με αυθεντικό τρόπο από τους εξειδικευμένους ανθρώπους της Ferrari. Το ίδιο έγινε και με αυτή που πήρε φωτιά στο Μονακό στις αρχές του 2020. Όπως έγινε γνωστό, παρά την πολύ μεγάλη ζημιά στο συγκεκριμένο όχημα, ο ιδιοκτήτης της πλήρωσε το αντίστοιχο αντίτιμο και έχει πάλι το αυτοκίνητό του όπως ήταν πριν τη φωτιά.

Πηγή:

See also  Αυτό είναι το πρόστιμο αν παρκάρεις παράνομα σε θέση φόρτισης για ηλεκτρικά