Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Ναταλία Τσαλίκη: Με ενοχλεί η ταμπέλα «η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «Πάμε Δανάη!» η Ναταλία Τσαλίκη – Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι την ενοχλεί η ταμπέλα «η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου».

Η Ναταλία Τσαλίκη σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα αναφέρθηκε στις σειρές που παίζονται αυτήν την περίοδο στην τηλεόραση, τα παιδικά της χρόνια, αλλά και τον Γιάννη Μπέζο.

«Στην τηλεόραση βλέπουμε πολλές σειρές, αλλά λίγες είναι οι καλές. Είμαστε πολύ πίσω ακόμα στο γιατί κάνουμε τηλεόραση. Ο παράγωγος πρέπει να θέλει να διαθέσει χρήματα και να έχει αισθητική, αυτά τα δυο λείπουν στις μέρες μας. Δεν φοβάμαι τον κορεσμό από τις πολλές σειρές, απλά βλέπω ότι ο κόσμος δεν τις παρακολουθεί όλες», είπε αρχικά η Ναταλία Τσαλίκη.

«Κάθε φορά που μιλάω για τα παιδικά μου χρόνια, θέλω να τονίσω ότι έχει σημασία ο λόγος που κάνουμε παιδιά και ποσό συνειδητό είναι. Όταν γεννάμε ένα παιδί χωρίς να το σκεφτούμε πολύ και να το θέλουμε, το παιδί είναι πολύ πιθανό να μπει σε κατάσταση που δεν θα είναι θετική. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν η ανασφάλεια και η έλλειψή σιγουριάς στο οικογενειακό περιβάλλον μου», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Ήταν δύσκολα όταν αποφάσισα να φύγω από το σπίτι μου. Η ζωή εμπεριέχει κινδύνους και όσο πιο απροετοίμαστος είσαι, τόσο χειρότερο είναι. Ήταν συνειδητή η επιλογή μου να αποκτήσω παιδί, άφησα την καριέρα μου για 2 χρόνια. Πρέπει να νιώθεις μία σύνδεση με τον σύντροφό σου, να είσαι σίγουρος ότι κάνει για γονιός και να έχεις καλή επαφή μαζί του για να μεγαλώσει το παιδί σωστά», είπε στην συνέχεια η Ναταλία Τσαλίκη.

See also  Power pass: Τελευταία ήμερα σήμερα για τις αιτήσεις – Πότε θα ακολουθήσουν οι πληρωμές

Σε ότι αφορά τον Γιάννη Μπέζο είπε πως: «Έχουμε καλλιτεχνικές διαφωνίες με τον Γιάννη, αλλά όχι μεγάλες γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν συμφωνούμε σαν χαρακτήρες. Αν δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου είναι δύσκολο να τα βρεις και με τον σύντροφό σου. Εάν είσαι κόμπος μέσα σου, θα σου φταίνε όλα. Με ενοχλεί η ταμπέλα “η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου”. Σιγά σιγά με τα χρόνια και την προσπάθεια, το κατακτάς και σε φωνάζουν με το δικό σου επίθετο».

Σχετικές ειδήσεις

Μπάρκα για Μπέζο: Κανονίσαμε συνέντευξη, αλλά βρέθηκε σε άλλη εκπομπή

Ρεσιτάλ ατάκας από Μπέζο: «Δεν με νοιάζει η γνώμη των ανόητων»

Γιάννης Μπέζος: «Τα ριάλιτι για μένα είναι πορνό»

Πηγή