Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Οι πωλητές της Peugeot ξεναγούν τους υποψήφιους αγοραστές του 408 μέσω livestreming (video)

Το Peugeot 408 αναμένεται να αποκαλυφθεί στο κοινό τον ερχόμενο Οκτώβριο στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού και η γαλλική εταιρεία στρέφεται στην ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της, προωθώντας τις online πωλήσεις.

Η νέα εποχή, που υποστηρίζει και προωθεί την ψηφιοποίηση όλων των τομέων, έρχεται και στις πωλήσεις αυτοκινήτων. Έρευνες έχουν δείξει ότι το 94% των αγοραστών νέων αυτοκινήτων, κάνουν την έρευνα αγοράς μέσω του διαδικτύου και παρόλο που το ποσοστό των πωλήσεων που ολοκληρώνονται online παραμένει εξαιρετικά χαμηλό, η αγορά έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στη νέα πραγματικότητα, με το φαινόμενο να παρουσιάζει αυξητική τάση.

Η Peugeot κάνει ακόμα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση καθώς δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να γνωρίσουν το νέο Peugeot 408 από την άνεση του καναπέ τους, μέσω του Showroom 408, όπως ονομάζεται.

.

Μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα ο ενδιαφερόμενος να κλείσει ραντεβού με ένα πωλητή και αυτός σε live χρόνο να του δίνει σημαντικές πληροφορίες για το αυτοκίνητο, ενώ θα υπάρχει αλληλεπίδραση και θα μπορεί να απαντάει σε τυχόν απορίες. Η μέγιστη διάρκεια της ξενάγησης είναι τα 20 λεπτά και θα είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το απόγευμα

«Θέλετε να πάρετε μία γεύση από το νέο Peugeot 408; Θέλετε να παρατηρήσετε αυτό το αναπάντεχο, νέο fastback από όλες τις γωνίες;» Είναι το σλόγκαν των Γάλλων για την παρουσίαση της νέας υπηρεσίας.

Δύο εκδόσεις του 408 θα είναι διαθέσιμες για προβολή: Η GT και η First Edition. Δύο αντιρόσωποι της εταιρείας θα βρίσκονται πίσω από την οθόνη, ξεναγώντας τους ενδιαφερόμενους στο νέο της μοντέλο, σε μία ιδιωτική συνεδρία που θα είναι πλήρως διαδραστική: Οι πελάτες θα μπορούν να επικοινωνούν με τους αντιπροσώπους μέσω video και μικροφώνου, από Δευτέρα έως Σάββατο, 10 π.μ. – 8 μ.μ.

See also  Η CUPRA TEXNOKAP βουτάει στα... βαθιά με τον κολυμβητή Σπύρο Χρυσικόπουλο

Όσον αφορά το κόστος, το Peugeot 408 First Edition κοστίζει στη Γαλλία 50.600 ευρώ, με την online τιμή του να δέχεται μικρή έκπτωση, κάνοντάς το διαθέσιμο από 49.850 ευρώ. Έτσι, όσοι αγοράσουν το 408 τους μέσω του διαδικτύου θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από το οικολογικό μπόνους των 1.000 ευρώ, που θα δίνεται σε όσους αγοράζουν PHEV οχήματα που κοστίζουν κάτω από 50.000 ευρώ, από τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Και άλλες εκδόσεις αναμένεται να παρουσιαστούν στην επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου στο Paris Motor Show 2022, που θα λάβει χώρα στις 18 – 23 Οκτωβρίου στο Παρίσι, με την Allure και Allure Pack να αποτελούν δύο από αυτές.

Δείτε την παρουσίαση:

Πηγή: