Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Αποθέωση κι απαίτηση νίκης από το ξενοδοχείο! (Photos)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Πολλοί φίλοι του «τριφυλλιού» στο Caravel για να εμψυχώσουν την αποστολή πριν αναχωρήσει για το «Απόστολος Νικολαϊδης» και το μεγάλο ντέρμπι με τον αιώνιο.

Το πάθος ξεχειλίζει, η θέληση στα ύψη, η «δίψα» για μία ακόμη νίκη δεν συγκρίνεται με τίποτα. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλησαν από νωρίς να δώσουν στους παίκτες να καταλάβουν πως είναι δίπλα τους, τους υποστηρίζουν και συγχρόνως να τους ζητήσουν με ξεχωριστό τρόπο τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο σπουδαίο ντέρμπι.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το «Απόστολος Νικολαϊδης», αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο Caravel. Στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή. Κάτι που είχε συμβεί τόσο πριν τον τελικό Κυπέλλου της περασμένης σεζόν, όσο και πριν το εντός έδρας ματς με τη Σλάβια Πράγας το καλοκαίρι.

Αποθεώθηκαν οι ποδοσφαιριστές και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ακούστηκαν συνθήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του ντέρμπι όπως είναι λογικό, δείχνοντας την τεράστια «δίψα» που υπάρχει για τη νίκη. 

Η διαδρομή από την πύλη του ξενοδοχείου μέχρι το πούλμαν της ομάδας, ήταν ιδιαίτερα εμψυχωτική για όλους τους “πράσινους”, ενώ όπως είναι λογικό στη διαδρομή μέχρι τη Λεωφόρο η συνοδεία των οπαδών είναι δεδομένη. 

Πηγή

See also  Τρόμαξαν με Βαρέλα στην Πορτογαλία - Έχασε τις αισθήσεις του, αποχώρησε με φορείο