Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Lamborghini θα σε αγγίξει (video)

Έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε η Lamborghini για να ευχηθεί καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο, θέλοντας να περάσει το δικό της κοινωνικό μήνυμα ότι δεν υπάρχει μέλλον χωρίς το παρελθόν και τη σημασία μικρών χειρονομιών.

Δημοσίευσε ένα σύντομο video στο οποίο παρουσιάζεται η ιστορία ενός ηλικιωμένου κουρέα. Απογοητευμένος από την έλλειψη πελατείας, αναγκάζεται να κλείσει το ιστορικό του κουρείο.

Ωστόσο, ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος ήταν τακτικός πελάτης ως παιδί, στην θέλοντας να σώσει τον αγαπημένο του κουρέα αλλά και να διατηρήσει «ζωντανή» την περιοχή του, προσπαθεί να προσελκύσει κόσμο, παρκάροντας την Lamborghini Huracan Tecnica που οδηγεί μπροστά από το κατάστημα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το supercar αποτελεί πόλο έλξης για διάφορους περαστικούς, ιδίως νέους, αλλά και influencers, οι οποίοι αρχίζουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες και video, με φόντο την Huracan αλλά και το κουρείο. Έτσι, αρχίζουν και το «προσέχουν» και έχοντας την επιθυμία να ανανεώσουν την εμφάνισή τους, αρχίζουν να μπαίνουν μαζικά στο κατάστημα, βοηθώντας τον ηλικιωμένο κουρέα να «σώσει» το μαγαζί του.

Η Lamborghini επισημαίνει ότι «είναι μια σύγχρονη ιστορία, που μας θυμίζει τον τρόπο με τον οποίο το παρόν που ζούμε και το μέλλον που θέλουμε να έχουμε, δε θα ήταν εφικτά χωρίς τους ανθρώπους και τις επιλογές του παρελθόντος».

Πηγή:

See also  Κλείνουν δρόμοι στο λιμάνι του Πειραιά για 55 μέρες! Δείτε τι αλλάζει