Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Αυτός ο γύρος στο Nurburgring “ολοκληρώθηκε” σε μόλις 7 sec. (video)

Μπορεί για τους παλαιότερους να μοιάζει σαν ψέμα ωστόσο το ημερολόγιο δεν μπορεί να το ξεγελάσει κανείς. Πριν από λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν 14 χρόνια (!) από τη στιγμή που ένα από τα πιο επικά videos που γυρίστηκαν στο Nurburgring ανέβηκε στο YouTube.

Αναφερόμαστε στο “7 Sec Ring Master” που δημοσιεύτηκε στο κανάλι 1380mini και δείχνει την προσπάθεια δύο φίλων στην εμβληματική διαδρομή της “Πράσινης Κόλασης”.

To video έχει τραβηχτεί από το εσωτερικό μίας BMW E30 325i Sport που ετοιμάζεται να εισέλθει στην πίστα από την είσοδο στο Breidscheid. Οδηγός και συνοδηγός ακούγονται ενθουσιασμένοι που θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν τον δικό τους γύρο και να δοκιμάσουν το αυτοκίνητό στα όριά του, ωστόσο αυτή η χαρά δεν άργησε να μετατραπεί σε απογοήτευση.

Μόλις 7 δευτερόλεπτα μετά το “ready?” και το σανίδωμα στο δεξί πεντάλ, το αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας πραγματοποιώντας έναν από τους πιο… γρήγορους γύρους στην ιστορία της πίστας!

Ευτυχώς κανείς από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε και έτσι μπορούμε μέχρι και σήμερα να το βλέπουμε ξανά και ξανά και να το απολαμβάνουμε με την -κάπως- αναπάντεχη εξέλιξη του.

Δείτε το video…

Πηγή:

See also  Δημοπρατείται αυτή η Porsche 911 Carrera RS 2.7 του Paul Walker