Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Βραζιλία: Υποψήφιος για τη «σελεσάο» και ο Ζιντάν

Βραζιλία: Ανάμεσα στους πιθανούς αντικαταστάτες του Τίτε βρίσκεται και ο Ζινεντίν Ζιντάν όπως αποκάλυψε η «Equipe»

Στην Ομοσπονδία της Βραζιλίας το έχουν πάρει απόφαση. Ο νέος προπονητής της «σελεσάο» θα είναι ξένος κι όχι απ’ τη χώρα. Κάτι που θα συμβεί πρώτη φορά απ’ το 1965 όταν τεχνικός της κορυφαίας Εθνικής ήταν ο Αργεντινός, Φίλπο Νούνιες. Ήρθε ο καιρός να «σπάσει» αυτό το σερί. Με τους λατινομαερικάνους να αναζητούν τεχνικό με πλούσιο βιογραφικό, ελεύθερο και όχι Βραζιλιάνο.

Σύμφωνα με την «Equipe», ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος προπονητής που έχει κατακτήσει τρία σερί Champions League ως τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης. Αν ο Ντεσάμπ αποφασίσει τελικά να αποχωρήσει απ’ την Εθνική Γαλλίας, είναι πολύ πιθανό ο Ζιντάν να πάει στους «τρικολόρ». Σε διαφορετικό ενδεχόμενο, οι Βραζιλιάνοι τον έχουν στη λίστα τους.

Στη λίστα βασικών υποψηφίων που έχουν ετοιμάσει οι Βραζιλιάνοι, βρίσκονται οι Μαρσέλο Γκαγιάρδο και Μαουρίσιο Ποτσετίνο απ’ την Αργεντινή, ο Τόμας Τούχελ απ’ τη Γερμανία και οι Ισπανοί Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και Ράφα Μπενίτεθ. Μαζί με αυτούς «παίζει» και το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν. Η τελική απόφαση θα ληφθεί απ’ την Ομοσπονδία της Βραζιλίας το ερχόμενο διάστημα.

Πηγή

See also  Η Ελληνική πολιτεία θέλει να βάλει τέλος στην οργανωμένη βία στα γήπεδα