Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Κάρπαθος: Το εξαιρετικό ξενοδοχείο μπροστά στη θάλασσα όπου η ελληνική παράδοση συναντά την πολυτέλεια των πέντε αστέρων!

Ο λόγο για το εξαιρετικό Alimounda Mare στην όμορφη Κάρπαθο, το οποίο βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του χωριού και μπροστά σε μια αμμώδη παραλία 3 χιλιομέτρων! Στο κομψό Alimounda Mare η ελληνική παράδοση συναντά την πολυτέλεια πέντε αστέρων!
Το Alimounda Mare είναι ένα νεόκτιστο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων με 244 δωμάτια και σουίτες που βρίσκεται σε έναν ήσυχο όρμο ακριβώς πάνω στην παραλία, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι και το κέντρο της πόλης των Πηγαδίων, την πρωτεύουσα της Καρπάθου, όπου μπορείτε να βρείτε μια σειρά από καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ. Μόλις 15 χλμ. (30 λεπτά οδικώς) από το αεροδρόμιο, το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια και ομάδες κινήτρων, προσφέροντας ένα άνετο και ήρεμο περιβάλλον. Η πισίνα υπερχείλισης προσφέρει πίδακες νερού καθώς και ξεχωριστή πισίνα για τα παιδιά ακριβώς πάνω από την αμμώδη παραλία.

Alimounda Mare

Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα 5όροφο κεντρικό κτίριο με 6 ασανσέρ, κύριο εστιατόριο, εστιατόριο à la carte, μπαρ στον χώρο υποδοχής, μπαρ πισίνας, εξωτερική πισίνα υπερχείλισης, παραλία ενώ τα 244 δωμάτιά του όπου παρέχουν όλες τις ανέσεις περιλαμβάνουν: 170 δίκλινα και 52 δίχωρα δωμάτια, 8 junior σουίτες, 4 executive σουίτες και 10 δίκλινα δωμάτια κατάλληλα για ΑμΕΑ

Alimounda Mare

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις λίγα μόλις μέτρα από την παραλία και διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα του και την παραλία, χωρίς χρέωση, όπως και πετσέτες.

Alimounda Mare
Alimounda Mare
Alimounda Mare
Alimounda Mare
Alimounda Mare
Alimounda Mare
Alimounda Mare
Alimounda Mare
Alimounda Mare

Info:Κάρπαθος, Τ. 22450 23902, www.alimounda.gr

Δείτε επίσης

Πηγή

See also  Το Sani Resort παρουσιάζει το μεγαλύτερο Bee Spot στην Ελλάδα