Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Πάτρα: «Το σύνδρομο Μινχάουζεν ίσως όπλισε το χέρι της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Αποκαλυπτικός ήταν για την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, ήταν ο εντατικολόγος  Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος είχε βρεθεί στο πλευρό της Τζωρτζίνας, όταν εκείνη νοσηλευόταν

Ο ίδιος εκτιμά, όπως τόνισε και στην κατάθεσή του, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ίσως να έπασχε από το σύνδρομο Μινχάουζεν και για το λόγο αυτό είχε επικοινωνήσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού». Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε στην 18η τακτική ανακρίτρια, είχε αποκαλύψει τη σκέψη του αυτή και σε ειδικούς στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου.

Ο γιατρός ρωτήθηκε και για επεισόδια της μικρής Τζωρτζίνας τονίζοντας ότι κανένας γιατρός ή νοσηλευτής της μονάδας δεν είδε τη μικρή να κάνει όλα τα επεισόδια που ανέφερε η μητέρα της, «γιατί υπό την προστασία των γιατρών δεν παρουσίασε τίποτα» όπως υπογράμμισε.

Ο κ. Ηλιάδης, παράλληλα, έκανε λόγο για διαφοροποίηση της συμπεριφοράς της μητέρας, που παρακολουθούσε σαν «τρίτο πρόσωπο σαν θεατής» την πορεία του παιδιού της.

«Συνήθως ο πατέρας συζητούσε, ενώ εκείνη απλά άκουγε και μάλιστα σε μία από τις συναντήσεις μας στο γραφείο μου, μου έκανε εντύπωση ότι αντί η μητέρα να ρωτάει για το δικό της παιδί ρωτούσε για τα παιδιά που έχω πίσω από το γραφείο μου και αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα», ανέφερε.

Αναφορικά με την ημέρα που η Τζωρτζίνα έπαθε την ανακοπή, ο γιατρός είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον κάλεσε στο τηλέφωνο και ήταν σαν να του έδινε μία απλή πληροφορία.

Τέλος ο ίδιος επανέλαβε ότι είχε ζητήσει από τη μητέρα να καταγράψει σε βίντεο τα επεισόδια της μικρής Τζωρτζίνας.

Η συγκλονιστική ανάρτηση Ηλιάδη για τα παιδιά

Ο Ανδρέας Ηλιάδης, με μια ανάρτησή του στο Facebook και ένα συγκλονιστικό ποίημα του Γιάννη Ρίτσου αποχαιρέτησε τα τρία παιδιά από την Πάτρα.

See also  Κλειστά σχολεία αύριο (11/3): Ποια δεν θα λειτουργήσουν σε όλη την Ελλάδα λόγω καιρού

«Για τα 3 αγγελούδια που δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν… Κοιμήσου να μεγαλώσεις γρήγορα έχεις πολύ δρόμο ακόμα μας συμβουλεύει ο μεγάλος μας ποιητής. Είναι το ποίημα της απόλυτης πατρικής στοργής, έχοντας αποδοθεί με τον μέγιστο λυρισμό. Σαν οι χτύποι της καρδιάς του πατέρα να αντανακλώνται σε λέξεις και εικόνες. Είναι το «Πρωινό άστρο» του Γιάννη Ρίτσου» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ο νονός της Μαλένας «σπάει» τη σιωπή του – «Αυτά που έγιναν είναι συγκλονιστικά» (vid)

«Περιμένω τη σύλληψή μου», λέει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου – Νέες δηλώσεις «φωτιά»

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Πηγή